Sokan kérdezik, ezért itt is közzétesszük.

 

Selejt gumiabroncsot csak ÚJ abroncsok nálunk történő vásárlása esetén, 500 Ft/db térítési díj ellenében tudunk átvenni, a vásárolt mennyiséggel megegyező darabszámban. A vásároltnál nagyobb mennyiséget átvenni nem tudunk.

 

Az eddigi ingyenes átvételi lehetőség sajnos megszűnt, az elszállítás már nem díjmentes. Érvényes 2019 március 01-től.

 

Innen-onnan maradt, feleslegessé vált abroncsainak átvételére még díj ellenében sincs módunk, azokat a területileg illetékes hulladékkezelő telephelyén tudja leadni, vagy lomtalaítás keretében elszállíttatni. A lomtalanítást a Zöld Híd Kft-nél kell megrendelni egy meghatározott időkereten belül. A lomtalanítás évente egyszer, maximált mennyiség mellett, egyeztetett időpontban, háztól történik.

Nagymaroson a Maros Építőipari és Kommunális Nonprofit Kft-nél (2626 Nagymaros, Rákóczi út 37. Telefonszámuk: 0627/354-313) le lehet adni a személy és a kisteher abroncsokat max. 110 cm átmérőig, térítési díj befizetésével.

Interneten, hipermarketben, ismerőstől stb. vásárolt/szerzett és nálunk szereltetett, új vagy használt abroncs esetében a selejt abroncsok átvevője a hulladékkezelő, vagy az eladó, ezeket átvenni nem tudjuk.