Útjára indult új szolgáltatásunk. Lefoglalt szerviz-időpontjáról automata rendszerünk SMS értesítést küld mobiltelefonjára 2 órával az időpont előtt (vagy reggel fél 8-kor az ehhez képest 2 órán belüli, illetve azonnal, a két óránál nem távolabbra kiadott időpontok esetén), ehhez természetesen foglalása rögzítésekor mobiszámát is elkérjük. Reméljük ez csökkenti a feledékenységből való késéseket illetve távolmaradásokat - ezekből sajnos volt már részünk bőven.
 
Az SMS kiküldéshez használt telefonszám visszahívásra nem használható (folyamatosan foglaltat jelez, vagy az eszköz elutasítja a hívást - ez nem egy telefon hanem egy számítógép-program!), az esetleg beérkező sms-eket egyelőre nem olvassuk, így mindenkit kérek, bármilyen módosítással kapcsolatban a megszokott számunkat hívja!
 
Elérhetőségünk (0620/919-50-45) nem változik! Időponttal kapcsolatos módosítást csak telefonon élőszóban, vagy személyesen tudunk egyeztetni! A megnövekedett forgalom miatt előfordulhat hogy csak sokadik kicsengésre, vagy (időnként) egyáltalán nem tudjuk felvenni a telefont, kérjük türelmét, illetve hívjon néhány perccel később!
 
A berögzített számokat a szükségesnél tovább nem tároljuk, azokat harmadik félnek nem adjuk át.