Lefoglalt szerviz-időpontjáról a foglaltsági naptárral összekapcsolt automata SMS szerverünk szöveges értesítést küld mobiltelefonjára 2 órával az időpont előtt (vagy reggel fél 8-kor az ehhez képest 2 órán belüli, illetve azonnal, a két óránál nem távolabbra kiadott időpontok esetén), ehhez természetesen foglalása rögzítésekor mobiszámát is elkérjük. Reméljük ez csökkenti a feledékenységből való késéseket illetve távolmaradásokat - ezekből sajnos volt már részünk bőven.

 
Az SMS kiküldéshez használt telefonszám nem visszahívható (folyamatosan foglalt, nem elérhető, vagy elutasítja a hívást - ez nem egy telefon hanem egy számítógép!), így mindenkit kérek, bármilyen módosítással kapcsolatban a megszokott számunkat hívja!
 
Elérhetőségünk (0620/919-50-45) nem változik! Időponttal kapcsolatos módosítást csak telefonon élőszóban, vagy személyesen tudunk egyeztetni! A megnövekedett forgalom miatt előfordulhat hogy csak sokadik kicsengésre, vagy (időnként) egyáltalán nem tudjuk felvenni a telefont, kérjük türelmét, illetve hívjon néhány perccel később!
 
A berögzített számokat a szükségesnél tovább nem tároljuk, azokat harmadik félnek nem adjuk át, és csakis a berögzített időpont kiküldésére, illetve szükség esetén élőszavas telefonos kapcsolatfelvételre használjuk fel.